Peter Broekmans is genomineerd voor de Lodewijk van der Grintenprijs. Deze ondernemersprijs stimuleert ondernemerschap in de gemeente Venlo. Het biedt een podium aan bijzondere, inspirerende ondernemers. Het thema dat dit jaar centraal staat is 'gezondheid'.

De link naar het thema โ€˜gezondheidโ€™ bij Rendiz vertaald zich naar het leveren van, en bijdrage aan een inclusieve samenleving, door mensen te begeleiden in hun stappen naar een actievere participatie in de samenleving.

Samen met Jeroen Hutjens en Erik Schnock is Peter Broekmans genomineerd voor deze prijs die ook wel bekend staat als de Ondernemersprijs van Venlo. Peter is genomineerd vanwege z'n ondernemerschap binnen Rendiz, de Fabriek Maasbree, VVV-Venlo en diverse andere initiatieven.

Het jurybezoek heeft op vrijdag 21 oktober plaatsgevonden. De uitslag van de Lodewijk van der Grinten Prijs volgt in december.

Met trots mogen wij vertellen dat we genomineerd zijn door Dagblad de Limburger voor de titel 'Limburgs Ondernemer van het Jaar'. In totaal zijn er tien bedrijven genomineerd voor deze titel.

Sinds 2009 draagt Rendiz bij aan de inclusieve samenleving. Oprichters Peter Broekmans en Vivian Kersten geloven in de impact die je kunt maken met sociaal ondernemerschap. Inmiddels hebben we 150 mensen in loondienst en bieden we 150 deelnemers dagbesteding en werk. Rendiz staat voor mensen, momenten en gebouwen tot bloei laten komen en winnen aan waarde. Dat is wat we doen met activiteiten op het gebied van zorg, dagbesteding, horeca, creatieve creaties en flexibele woonunits op vele plekken in Noord- en Midden Limburg. Een waardevolle waardering om genomineerd te zijn voor deze prijs!

Help jij Rendiz met je stem om in de finale te komen? Het is tot 31 oktober mogelijk om te stemmen via deze link: www.limburger.nl/cnt/dmf20221018_93423784

๐— ๐—ข๐—˜๐——๐—˜๐—ฅ๐——๐—”๐—š๐—ง๐—”๐—ฆ
 
Ook dit jaar kan je jouw moeder verwennen met een lekkere maaltijd voor thuis. De Moederdagtas bestaat uit:
 
-Huisgemaakte verse aspergesoep met ham en ei
-Pasteitje met huisgemaakte kipragout
-Krentenbrood en Suikerbrood
-Bourgondische bol brood
-Roombrie, bourgondische ham, kaas en jam
-Roomboter
-Ei muffin met groenten
-Wrap met gerookte kip
-Jus dโ€™orange
-Verse aardbeienbavarois
 
Dit jaar kunt u ook een speciale ๐—ž๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐˜€ bestellen, zodat de kinderen samen met mama kunnen genieten van al het lekkers. De inhoud van de kindertas is:
 
-Huisgemaakte tomatensoep
-Krentenbrood en Suikerbrood
-Wit zacht broodje
-Gekookt eitje
-Pasta en Jam
-Appelsap
-Vruchtenyoghurt
-Cupcake
 
De Moederdagtas is voor 2 personen en de prijs bedraagt โ‚ฌ35,- per tas, dus โ‚ฌ 17,50 p.p. De kindertas kan per kind besteld worden en de prijs bedraagt โ‚ฌ 7,50 p.p.. De kindertas is alleen te bestellen i.c.m. de Moederdagtas.
 
U kunt uw bestelling doorgeven t/m woensdag 5 mei en de bestelling kan op zondag 9 mei tussen 10:00 en 11:30 opgehaald worden op onze locatie. Betaling via de pin bij afhaal.
 
Bestel via uw locatie:
 
Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof; restaurant@kinderboerderijhagerhof.nl
De Ringoven; info@deringoven.nl
Koffieschenkerij Genuujerie; info@genuujerie.nl
De Bekkerie; info@debekkerie.nl
Staatsie 1866; restaurant@kinderboerderijhagerhof.nl (geef hierbij aan dat u uw bestelling bij De Staatsie op wilt komen halen)
Lieve gast,

Ondanks de nieuwe maatregelen is het nog altijd mogelijk om veilig โ€“ en op 1,5 meter afstand van elkaar โ€“ waardevol te genieten. Onze mensen, ook in de dagbesteding, staan klaar en schenken u graag een heerlijk kopje koffie of serveren dat heerlijke gerecht dat u van ons gewend bent. Een waardevolle bezigheid voor hen en een waardevol genietmoment voor u. De nieuwe aanvullingen zijn:

โ€ข Binnen mogen wij 30 gasten per ruimte ontvangen.
โ€ข Er mogen maximaal 4 gasten plaatsnemen aan 1 tafel (m.u.v. 1 huishouden en excl. kinderen tot 12 jaar). Bij meer dan 4 personen bespreken we met u de mogelijkheden.
โ€ข Bij binnenkomst en bij toiletbezoek vragen wij u een mondmasker op te zetten. Aan tafel mag deze uiteraard af.
โ€ข Reserveren is aan te raden, zeker om teleurstelling te voorkomen (telefonisch of via website).
Verder blijven wij alle coronamaatregelen hanteren. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan onze zaak zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op uw medewerking en begrip.
Ondertussen zijn wij bezig met onze nieuwe menukaart. Deze verwachten we medio oktober gereed te hebben. 

Nieuws