Dit keer spreken we met Jos. Jos vertelt ons hoe zijn werkweek eruit ziet, wat hij leuk vindt aan zijn werk en hoe hij bij C3 Living terecht is gekomen. Hij heeft ook nog een wijze les die hij in zijn dagelijkse werk toepast.

Hoe ziet je werkweek er uit?

Mijn werkweek is 38 uur. Van maandag tot en met vrijdag. Ik begin maandagochtend met een kop koffie. Om 8 uur gaan we de werkplaats in. We starten met het weghalen van de lijmklemmen bij de badkamers die we de vorige dag gelijmd hebben. Zo kunnen de collega’s de badkamers verder afmonteren.

Vervolgens gaan we vrolijk verder met het lijmwerk voor de andere badkamers.

C3 Living Jos 8 normaal

Hoe ben je bij C3 Living terecht gekomen?

Via de werkbegeleider van Gemeente Leudal ben ik bij C3 Living terecht gekomen. Ik werk hier nu bijna twee jaar en het bevalt me nog steeds erg goed. 

Wat vind je leuk aan je werk

Ik vind het leuk om iets vanaf de (bodem)vloer tot en met het dak op te bouwen. Dit mag ik dan ook nog met hele leuke collega’s doen die voor elkaar klaar staan als dat nodig is. We leren van elkaar en zo loopt het werk op den duur als een geoliede machine.

Wat heb je de afgelopen tijd bij C3 Living geleerd?

Haastige spoed is zelden goed. Door niet gehaast te werken, krijg je hetzelfde voor elkaar en maak je minder fouten.

Wat hoop je nog te leren?

Op dit moment ben ik Miranda aan het helpen met de elektra van de badkamers. Daar leer ik veel van. In de toekomst kan ik misschien weer anderen helpen. En daar steek je ook weer wat van op.

Nieuws